Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kundeudtalelser

Hos Bramming Fjernvarme Amba udfører Østergaard Entreprise løbende opgaver på ledningsnettet.

Keld Tønder:

”Vi har fra starten følt os rigtig godt behandlet. Kvaliteten i udførelsen af opgaverne svarer til vores forventninger, og indtil videre er tidsrammerne overholdt til punkt og prikke. Det har ofte været sådan, at Østergaard Entreprise selv henvender sig umiddelbart inden opstart på et aftalt projekt. Vi får på den måde både optimal forberedelse og opstart på de opgaver der ligger foran os”.

I Ribe har Østergaard Entreprise afsluttet et projekt med 8 km hovedledning og 7,5 km stikledninger. – Et ganske stort projekt efter danske forhold. Hos Ribe Fjernvarme giver man specielt virksomheden topkarakter for overblikket i anlægsfasen.

”Gennem hele forløbet var der tilknyttet to projektledere: én her i Ribe, der fulgte det hele tæt, og én på kontoret hos Østergaard Entreprise. Det har givet et rigtigt godt arbejdsflow og sikret hurtig aktion, hvis der opstod noget uforudset. Der bliver desuden udvist stor fleksibilitet mht. det antal timer, medarbejderne fra Østergaard er til rådighed. Det betyder meget, næsten uanset hvor stort et projekt, man har gang i”, udtaler Richard Boisen fra Ribe Fjernvarme.​​

Kontakt Østergaard Entreprise

​Har du en opgave som Østergaard Entreprise skal varetage, så benyt formularen til at skrive til os, og vi vender tilbage hurtigt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Østergaard Entreprise A/S er indstillet til EYs "Entrepreneur of the year 2019"
11-09-2019
Som belønning for en fokuseret og målrettet indsats er vi blevet indstillet til EYs Entrepreneur Of The Year 2019.
Læs hele nyheden

Østergaard Entreprise

CVR: 26461375

Tarp Byvej 153
6715 Esbjerg N

Bjørnholms Alle 1B

8260 Viby

Tlf.: ​2340 1805

E-mail: kem@ost-e.dk 

Østergaard Entreprise A/S
Tarp Byvej 153
6715 Esbjerg N

Østergaard Entreprise A/S
Tarp Byvej 153
6715 Esbjerg N