Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Renovering af fjernvarmeNEttet

Renovering af ledningsnettet kræver en god projektering og en effektiv planlægning.

Der er mange forhold, der skal være på plads inden et renoveringsprojekt kan startes op. Vi kender hele problematikken om god information til fjernvarmekunder, beboere, myndigheder, trafikforhold, erhvervsdrivende, og ikke mindst de tekniske forhold, der følger med projekterings-arbejdet.

Østergaard Entreprise har deltaget i mange renoverngsprojekter - både mindre, men også store og krævende projekter. Vores solide erfaring deler vi gerne med andre - også i projekteringsfasen, og vi kan altid spørges til råds. 

Når arbejdet er igangsat tilbyder vi opgaven fuld opmærksomhed og samtidig leverer vi fuld dokumentation for de opgaver vi løser. Kvalitetstyringen tager udgangspunkt i vores Kvalitetshåndbog.

Kontakt Østergaard Entreprise

​Har du en opgave som Østergaard Entreprise skal varetage, så benyt formularen til at skrive til os, og vi vender tilbage hurtigt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Generationsskifte startet i Østergaard Entreprise A/S
01-05-2019
Vi har startet et generationsskifte i Østergaard Entreprise A/S. Fra den 1. maj 2019 udvider vi ejerkredsen og ændrer samtidig på vores organisation. Det betyder mere fokus på vores kerneaktiviteter – leveret af en styrket organisation med høje faglige kompetencer. Generationsskiftet vil være en proces, der løber hen over de næste år.
Læs hele nyheden

Østergaard Entreprise

CVR: 26461375

Tarp Byvej 153
6715 Esbjerg N

Landbrugsvej 22

5260 Odense S

Tlf.: ​2340 1800

E-mail: jo@ost-e.dk 

Østergaard Entreprise A/S
Tarp Byvej 153
6715 Esbjerg N

Østergaard Entreprise A/S
Tarp Byvej 153
6715 Esbjerg N